Eastbourne Project

Eastbourne East Sussex

A very modern Property set on Sand Stone which was blasted out to create a large underground basement/parking area, with a stairwell and lift connecting to the Main Building.

Large Double Glazed Ali-Clad Windows and Doors were chosen allowing lots of light in to the East/West, but mainly South Elevation, with smaller openings on the North side. Due to the location, and design of the building, the installation was a challenge. Some of the first and second floor units weighed in excess of 300kg and were lifted into position using a crane.

The project was a mixture of Steel and Timber Frame, with Photovoltaic Panels, on the roof and High Performance Windows and Doors. The Client has a very modern home with low energy bills for heating.

On March 1, 2012, posted in: Window Projects by
Comments are closed.

You must be logged in to post a comment.